2009. szeptember 23., szerda

Magnevit a prevencióban és az egészségmegőrzésben

Magnevit a prevencióban és az egészségmegőrzésben

Szerezd vissza – tartsd meg az egészséged a Magnevit segítségével! Kisgyermekes családok, fiatal felnőttek és az idősebb korosztály számára is mindig kéznél van a „házi gyógyító”, amely olyan nélkülözhetetlenné válik minden otthonban, mint a fogkefe. Bárki elsajátíthatja a kezelését – legyél saját magad és családod egészségének őrzője!

A Magnevit Reflex CD-9, mely két érintkezővel, valamint professzionális változata, a Magnevit Reflex CD-9X, mely hat érintkezővel csatlakoztatható a testhez, forradalmian új lehetőség a prevencióban, az egészségmegőrzésben, a home-wellnessben és házi betegápolásban.

Előzzük meg, ami megelőzhető – fordítsuk vissza, ami visszafordítható!

A Magnevit készülékek segítségével rendszeresen karban tarthatjuk egészségünket, megakadályozhatunk és visszafordíthatunk olyan folyamatokat, amelyek a későbbiekben súlyos egészségkárosodáshoz vezethetnek.
Manapság egyre komolyabb értéke van az egészségnek, és nem csak életminőségben, hanem anyagiakban mérve. A betegség nagyon drága, és egyre drágább lesz. Aki megbetegszik – vagy akinek a kisgyermeke gyakran beteg -, elveszítheti az állását, a kezelések és a kórházi ellátás sokba, egyre többe kerül. Mindez lökést adhat az egészség-tudatos programok elindításának, az otthoni prevenció és a home-wellness terjedésének. A változó helyzet sokakat arra sarkall, hogy az utolsó pillanatban forduljanak orvoshoz. Rossz állapotban, szinte az utolsó erejükig kimerülve keresik fel a szakorvosi rendelőket. Tegyük ezt úgy, hogy sokáig ne kelljen orvoshoz fordulnunk! A saját egészségünk ránk tartozik! Sem az orvosok, sem az egészségügy, sem az állam nem vállalja át helyettünk a testünk és lelkünk feletti gondoskodást.


Legyünk jó gazdái testünknek, lelkünknek!


Nem indok sem a pénz, sem az idő hiánya. A helyes és mértékkel történő táplálkozás, a séta, futás, biciklizés és a lelki felüdülés nem kerül semmibe. A mindennapi aktivitási program részeként a Magnevit kezeléseket is iktassuk be a napirendbe! Ha mindezt ki tudjuk egészíteni – mondjuk az alkoholról, a cigarettáról és a hasztalan élelmiszerekről való lemondással – a rendszeres orvosi, természetgyógyászati ellenőrzéssel, akkor éveket, évtizedeket nyerhetünk. Ne nyugodjunk bele a fájdalmakba, az idő előtti öregedésbe, a gyulladások jelenlétébe, az ellustulásba! Nyerjünk aktív, boldog éveket – használjuk a megelőzés és megőrzés eszközeit!

A Magnevit kezeléseknek köszönhetően immunrendszerünk erősödik, ellenállóbb lesz, az anyagcsere-egyensúly rendeződése, a sav-lúg bázis egyensúly helyreállítása, hormonális egyensúly, a hízás hátterében meghúzódó egyéb problémák rendeződése is megtörténik. Helyi fogyasztásban, makacs zsírpárnák eltüntetésében, fájdalommentes és hatékony módszer. Étvágycsökkentés, esztétikai problémák kezelése, a műtétek, sérülések, fogyást követő izom- és bőrszövetek regenerációja, energetikai problémák rendezése területein is hatékony. Felhasználóink számára életmód-tanácsadást, étrendi kiegészítést, étkezést helyettesítő organikus anyagok, gyógy-táplálék ajánlást, orvosi hátteret is biztosítunk.


Várlak szeretettel a Nyugalom Szigetén!



Eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése