2009. október 10., szombat

Műtéti hegek


A legtöbb ember számára a hegek csak esztétikai szempontból zavaróak, mint egy-egy műtét vagy baleset ártalmatlan emlékei. Ugyanakkor a hegek betegségek okozóivá válhatnak és negatív hatással lehetnek az egészségi állapotra, ha befolyásolják a meridiánok energiaáramlását.
A legtöbb ember, ha operáció előtt áll, annak lehetséges orvosi vagy esztétikai előnyeit veszi fontolóra. Arra viszonylag kevesen gondolnak, milyen mellékhatásai lehetnek később a hegeknek még akkor is, ha maga a műtét sikerült.
-bizonyos körülmények között részben vagy teljesen blokkolhatják testünk fontos biológiai információs pályáit, a meridiánokat.
A meridiánokon a hagyományos kínai orvoslás tanítása szerint ugyanúgy áramlik az életenergia, a csi, mint az információk egy DSL vezetéken. Ha ez a folyamat akadályokba ütközik, akkor zavar léphet fel azoknál a szerveknél, amelyek a heg által zavart meridiánhoz tartoznak, vagy energetikai kapcsolatban állnak a szóban forgó meridiánnal. Ezek a zavarok nem csak klinikailag figyelhetők meg. Egyfelől a heg külsején és az általa keltett érzésen mérhetjük le, másfelől a heg történetén.
Sok klinikán 30 százalékot is elér a császármetszések aránya, nőknél gyakori a melloperáció, petefészekműtét, visszérműtét, az ilyen beavatkozások után ugyanúgy a meridiánokat zavaró hegek maradnak hátra, mint a szépségoperációk után.
Energiaáramlást segítő tipp: Magnevit magneto-elektro akupunktúra, tűszúrás nélkül segíti az öngyógyító folyamatokat, a sebek gyógyulását bőrfelszíntől a sejtekig.
Tapasztalja meg személyesen a Magnevit készülék és módszer jótékony hatását!

Várok szeretettel minden kedves érdeklődőt a Bio-Életmód Tanácsadó Irodában

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése