2009. december 3., csütörtök

Arckezelés - Magnevit és M. Asam





Az arc a belső szervek tükre


Az arcbőr megfelelő ápolása elsősorban azért fontos, mert a legtöbb energetikai pálya keresztül halad rajta és rengeteg idegvégződés van benne. Az arc konkrét helyein lehet hatni egyes szervek egészségi állapotára, ezeket a területeket reflexzónának hívják. Ösztönzésükkel megújítható az energia természetes áramlása a szervezetben, vagyis az arcbőr ápolásával előnyösen befolyásolhatjuk és harmonizálhatjuk energetikai- és idegrendszerünket. Ebben a folyamatban hasznos segítőtárs a Magnevit készülék.

Érzékeny száraz bőrre való hajlam egyre gyakrabban fordul elő. Ennek oka a környezetszennyezés, a túlzott UV sugárzás, az időjárás, a táplálkozás, a vegyi anyagok szüntelen hatása. Az érzékeny bőrűek számára a legfontosabb, hogy minél rövidebb ideig kerüljenek kapcsolatba mesterséges és vegyi anyagokkal.

Megoldást kínálok!
A szőlőt nem csak megenni finom, de magjának olaját, mely antioxidánsokat és kiváló jótékony olajakat tartalmaz, felhasználhatjuk bőrünk ápolásához.

A Magnevit készülék mágneses kezelőfejeivel és az M. ASAM szépség-szérummal a 14 napos kúra során látványos eredményt érhetünk el. A szőlőmag olaj könnyen felszívódik a bőrbe, serkenti a kötőszövetek kollagéntartalmának megújulását. A kezelések végén használjunk M. Asam Perfect Tein szemránckrémet és arcunkon még órákkal később is úgy érezzük, mintha bársonyt érintenénk. Szívesen ajánlom a termékcsalád arclemosó tejét is minden korosztálynak.

Jöjjön el, próbálja ki Ön is és lepje meg szeretteit Karácsonyra természetes, natúr kozmetikummal, váltson arcápoló bérletet!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése