2010. február 3., szerda

GEFRO - egészség, szépség, kívül-belül


A GEFRO cég növényi rostokban gazdag, kalóriaszegény, koleszterinmentes és kizárólag növényalapú termékeket kínál, melyeket színező- és tartósítószer nélkül, magas szintű, speciális technológiával állítanak elő. Különleges ízvilág, könnyű emészthetőség. Vegetáriánusok, vegánok, lisztérzékenyek, szív és érrendszeri betegségekben szenvedők, magas koleszterinszinttel küszködők, fogyókúrázók, kicsik és nagyok, akik szeretnek főzni és , akik még nem. Mindenkinek szívesen ajánlom figyelmébe a GEFRO termékeit.
Akár otthon főz, akár nyaraláskor, vagy két tárgyalás között van öt perce, de ha tini gyermekére bízná az aznapi leves, vagy melegszendvics elkészítését, a GEFRO termékek széles tárháza finom, praktikus és gyors segítséget jelent minden háziasszonynak.

Természetes bőrápoló - Tejsavó por
A GEFRO Tejsavó por gazdag fontos ásványi anyagokban, alacsony zsírtartalmú, jótékonyan hat az emésztésre, gyorsítja az anyagcserét, regenerálja a bélflórát, fokozza a bevitt ásványi anyagok felvételét. Segítségével bőrünk és szépül, hisz, ha rend van belül az kívül is látszik. A Tejsavó porból arcpakolás is készíthető, nem túl sűrű masszát készítve tisztított víz vagy natúr joghurt hozzáadásával, akár kevés GERFO mézet belecsorgatva. Ezt vigyük fel arcunkra, majd kb 10-15 perc elteltével finoman mossuk le és gyönyörködjünk az eredményben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése