2011. március 7., hétfő

Sportolók, edzők, egyesületi masszőrök figyelmébe


Sportolók, edzők, kísérő személyzet, ha versenyre utazik, akár külföldre, akár belföldre, mindig gondosan csomagol, a legkisebb részlet se maradjon itthon. Mivel a Magnevit Reflex készülék kicsi és praktikus, nincs sok tartozéka, simán elfér az utazó böröndben, így az edzőtáborban, a szálláson, felkészülési időben, edzés közben, verseny előtt és után is mindig kéznél lehet.
A sportoló maga is könnyen elsajátíthatja a készülékkel történő kezelések, masszázs és fájdalomcsillapítás, izomlazítás módját.
A készülékkel történő kezelések igen hatékonynak bizonyulnak izomfájdalmak, izomgörcsök oldásában és a túlterheléses gyulladások esetében. Természetesen a mágneses kezelés még hatékonyabb a megszokott kezelésekkel kombinálva, mint például a hűtés és a gyulladáscsökkentő kenőcs használata.
Prof. Dr. Pavlik Gábor a Magnevit készüléket TF hallgatók és válogatott vízilabda játékosok mozgásszervi panaszainak kezelésére használta.
Íme részletek az ő referenciájából:
"Tapasztalataim a mágneses kezelésről igen pozitívak voltak."
"Lumbágós betegeim már egy-két napos kezelés után jelentős javulásról számoltak be.
Hasonlóan jó tapasztalataim voltak izomzúzódás utókezelésében. A sportolók a kezelések alatt és után semmiféle kellemetlen, káros hatást nem tapasztaltak. A kezelés rendkívül egyszerű, kényelmes. Véleményem szerint a készülékkel való mágneses terápiás kezelés jól alkalmazható és kifejezetten hasznos sportversenyek előtt és alatt sportolók kezelésére illetve bizonyos tünetek megelőzésére."
A sportolóknak nagy segítséget jelent, ha rövid idővel a sérülés után újra mozoghatnak, pályára léphetnek, versenyezhetnek. A Magnevit készülék segítségével rövidülhet a rehabilitációs időszak, nem gyógyszeres jellege és egyszerű használhatósága miatt ajánlom a sportolók, edzőik és egyesületek, edző termek figyelmébe.
A Magnevit Reflex készülék előre egyeztetett időpontban kipróbálható akár az edzések helyszínein is, sport klubokban is.
A kipróbálás ingyenes!
Eszter
06-20/376-1700
etajnay@t-online.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése